Ακρυλικά μελάνια FW

Posted on

Ακρυλικά Μελάνια από την Daler Rowney
Το μελάνι FW είναι ένα ακρυλικό μελάνι, χρωματισμένο, αδιάβροχο (στις περισσότερες επιφάνειες) σε μια γκάμα 38 χρωμάτων, τα οποία έχουν βαθμολογία 3 ή 4 αστεριών μονιμότητας. Ένας τέτοιος υψηλός βαθμός αντοχής σε μια τέτοια σειρά από πλήρως αναμίξιμα χρώματα τα καθιστά ιδανικά για χρήση από καλλιτέχνες στην παραγωγή εικόνων για μόνιμη προβολή.

Όλα τα χρώματα μπορούν να αραιωθούν για την επίτευξη των πιο λεπτών τόνων, πολύ παρόμοιου χαρακτήρα με την υδατογραφία. Οι πινελιές στεγνώνουν σε ένα αδιάβροχο φιλμ σε σχεδόν όλες τις επιφάνειες και μπορούν να τοποθετηθούν διαδοχικά στρώματα χρώματος. Τα ακρυλικά μελάνια FW μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πινέλο, airbrush και πενάκι.

Το ακρυλικό μελάνι
Daler Rowney FW στεγνώνει σε ένα ανθεκτικό στο φως και το νερό φινίρισμα και είναι κατάλληλο για χρήση σε γυαλί, ξύλο, κεραμικά, χαρτί, χαρτόνι και άλλες βάσεις. Τα χρώματα είναι αναμίξιμα μεταξύ τους.
Οι συσκευασίες είναι 29,5 ml και περιλαμβάνουν σταγονόμετρο.

Τιμή: €6,10

Σετ Κινέζικης Καλλιγραφίας

Posted on

Σετ για κινέζικη καλλιγραφία.
11 τεμάχια
Κουτί δώρου

Κωδικός: 14403

Τιμή: €42,70

Master Class Oil Paints

Posted on

Λάδια ”Master Class” για επαγγελματίες.

Η σειρά “Master Class” έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των επαγγελματιών καλλιτεχνών. Τα χρώματα κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας χρωστικές ουσίες, όπως κάδμιο, κοβάλτιο και χρωστικές γαίες. Μετά το στέγνωμα, δεν αλλοιώνεται ο αρχικός τόνος των χρωμάτων και είναι ιδανικά για εργασίες αποκατάστασης.
Τα περισσότερα χρώματα είναι μονοχρωματικά, και έτσι αναμιγνύονται πολύ καλά με αποτέλεσμα να μην θαμπώνουν και ξεθωριάζουν μετά το στέγνωμα.
Διατίθενται σε σωληνάρια των 46ml και υπάρχουν 114 χρώματα.

PINATA ALCOHOL INKS

Posted on

Τα Piñata Colors είναι μελάνια αλκοόλης που στεγνώνουν γρήγορα και είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως γυαλί, μέταλλο, πλαστικό, κεραμικό, πέτρα, δέρμα, ρητίνη, πολυμερή πηλό και γενικά για όλες τις μη πορώδεις επιφάνειες. Ανεξίτηλα και αδιαπέραστα από το νερό, τα χρώματα Piñata διαλύονται με αλκοόλ και διαβρέχονται(re-wet) εκ νέου, επιτρέποντας μοναδικά εφέ και τεχνικές που δεν επιτυγχάνονται εύκολα με μελάνια που έχουν βάση το νερό. Τα Piñata είναι πολύ διαφανή μελάνια και χαρακτηρίζονται για τα ζωντανά χρώματα τους. Διαθέσιμα 27 χρώματα , ένα extender και ένα clean-up solution.

Ladoga acrylics 46 ml

Posted on

Τα ακρυλικά χρώματα ‘Ladoga’ είναι προϊόντα της NEVA PALETTE σύμφωνα με με τις σύχγρονες προσεγγίσεις στα εργαλεία ζωγραφικής. Τα ακρυλικά χρώματα αποτελούνται από χρωστικές και ακρυλική διασπορά. Επιτρέπουν στους καλλιτέχνες να εκφράζουν το δημιουργικό τους μυαλό, τις ιδέες τους στη ζωγραφική, τη διακόσμηση και το σχεδιασμό. Τα ακρυλικά χρώματα «Ladoga» είναι πολύ εύκολα στη χρήση του και είναι τελείως κολλητικά. Τα ακρυλικά χρώματα είναι υλικό για πολλές χρήσεις. Μπορούν να εφαρμοστούν σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια: χαρτί, χαρτόνι, κανβά, ξύλο, δέρμα, σκυρόδεμα. Η παλέτα αποτελείται από 51 χρώματα: 38 βασικά χρώματα και 13 μεταλλικά χρώματα!

Ladoga oil paints 46ml

Posted on

Διαθέτουμε όλα τα χρώματα της σειράς χρωμάτων Ladoga από την NEVA PALETTE.

Τα λάδια «Ladoga» έχουν δημιουργηθεί από τη NEVA PALETTE (Nevskaya Palitra) και αντιπροσωπεύουν μια ισορροπημένη παλέτα αποχρώσεων για επαγγελματική εκπαίδευση και δημιουργική εργασία. Σημαντικό είναι ότι τα ανάλογα αντιστοιχούν σε τόνο με τα αρχικά χρώματα. Το μείγμα χρωστικών ουσιών αποτελείται από φυσικές χρωστικές ουσίες που προσδίδουν κορεσμό και ένταση τόνου σε αντίθεση με τα συνθετικά χρώματα.
Τα καλλιτεχνικά χρώματα Ladoga είναι τέλεια για όσους αρχίζουν να μαθαίνουν την τέχνη της ζωγραφικής, αλλά και για καλλιτέχνες που αναζητούν υψηλής ποιότητας χρώματα σε προσιτές τιμές.
Αντί για ακριβά ανόργανα χρωστικά (κάδμιο και κοβάλτιο), η σειρά χρωμάτων Ladoga χρησιμοποιεί οργανικές χρωστικές που αντέχουν στον χρόνο. Ο τόνος των ανάλογων χρωστικών (που φέρουν την ένδειξη “Α” στην ετικέτα) αντιστοιχεί ακριβώς στους τόνους των αρχικών χρωμάτων.
Οι βαφές των “γήϊνων” χρωμάτων (ocher, cyan, and umbra) αποτελούνται από φυσικές χρωστικές ουσίες που παρέχουν ένταση και βάθος σε κάθε τόνο κάτι που δεν επιτυγχάνεται όταν χρησιμοποιούνται συνθετικές χρωστικές ουσίες.
Οι τεχνολογίες κατασκευής και η παραγωγική διαδικασία σε όλα τα στάδια είναι παρόμοιες με αυτές για την κατασκευή σειρών Master Class. Αυτό εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των καλλιτεχνικών χρωμάτων της σειράς Ladoga.